Ochrana osobných údajov

Máme radosť z vašej návštevy našich stránok. Ochranu osobných údajov berieme vážne. Je pre nás dôležité, aby Vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobých údajov“). Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

1.    AKÉ ÚDAJE UCHOVÁVAME?

Počas vašej návštevy našich stránok zaznamenávame IP adresu, ktorú vám pridelil váš poskytovateľ internetu, z akých stránok ste navštívili našu stránku, ako dlho ste na našej stránke, ktoré konkrétne podstránky si prezeráte a pod. Tieto informácie nie sú považované za osobné a ani nie sú prepojené s Vašimi osobnými údajmi.

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na našich stránkach: registračné formuláre, objednávkové formuláre, ankety. Najčastejšie uchovávame tieto osobné údaje: meno, adresa, email.

Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávame k Vašej osobe, radi vám ich na požiadanie poskytneme písomne. Pokiaľ by i napriek našej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, radi ich opravíme.

2.    COOKIES

Používame cookies k tomu, aby sme zistili preferencie návštevníkov web stránok a vedeli na základe toho prispôsobiť našu ponuku na mieru konkrétnemu návštevníkovi. Cookies sa môžu používať k tomu, aby sme zistili, či už ste naše stránky z vášho počítača niekedy navštívili.

"Cookie" je malý textový súbor, ktorý môže uložiť akákoľvek Internetová stránka (pokiaľ to dovoľuje nastavenie použitého Internetového prehliadača) na pevný disk osobného počítača, mobilného zariadenia (mobily, smartfóny, tablety) alebo obdobného informačného zariadenia. Deje sa tak automaticky pri navštívení stránky. Uloženie Cookies dovoľuje stránke zapamätať si, aké akcie vykonáva používateľ na stránke, aké stránky navštívil, a podľa toho tak napr. vyhodnocovať a zlepšovať obsah ponúkaný Internetovým portálom. Cookies je možné použiť aj na zapamätanie si užívateľských preferencií akými sú napr. nastavenie preferovanej veľkosti písma, farby a podobných vlastností. Každý používateľ svojho zariadenia vie ovplyvniť, či sa na jeho zariadení budú ukladať súbory Cookies. V prípade povolenia ukladania Cookies (predvolená akcia pre väčšinu Internetových prehliadačov), užívateľ ich vie ich pridávať/editovať alebo mazať podľa potreby.

V každom internetovom prehliadači funguje správa Cookies inak, preto tu nenájdete žiadny konkrétny návod. Ako pridávať alebo odstraňovať Cookies vo Vašom prehliadači si môžete nájsť na Internete, napr. zadaním do Google: "ako odstrániť Cookies v programe Internet Explorer".

NA ČO TIETO INFORMÁCIE POUŽÍVAME?

Na www.navia.sk sa používajú Cookies pre nasledujúce účely:

  • Jedinečná identifikácia prihláseného používateľa.
  • Zapamätanie si užívateľskeho kliknutia na tlačidlo "Súhlasím" pre permanentné skrytie oznamu o používaní Cookies na tejto stránke, nachádzajúceho sa v hornej časti obrazovky.
  • Personalizovanie ponuky – Vaše informácie nám pomáhajú prispôsobiť našu ponuku vašim individuálnym potrebám.
  • Zlepšenie web stránky – pravidelne vylepšujeme našu web stránku na základe informácií a spätnej väzby, ktorú nám dávate.
  • Vylepšenie zákazníckej podpory – vaše informácie nám pomáhajú efektívne odpovedať na Vaše požiadavky a potreby.
  • Na spracovanie transakcií – Vaše informácie, verejné alebo neverejné, nebudú nikdy predané, vymenené alebo postúpené tretím stranám bez vášho súhlasu, s výnimkou údajov nutných na spracovanie platobných transakcií a doručenie tovaru.
  • Na spracovávanie výsledkov súťaží, promo akcií, ankiet a pod.
  • Na odosielanie e-mailov – e-mailová adresa, ktorú ste zadali na našich stránkach môže byť použitá na odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcej sa vašej objednávky. Taktiež na odosielanie noviniek, rád, tipov a trikov, informácie o produktoch a službách, o pripravovaných akciách, atď.

Ak sa budete chcieť kedykoľvek odhlásiť z odoberania e-mailov, stačí, ak kliknete na odhlasovací odkaz, ktorý je umiestnený v e-maily, alebo nám napíšte a my Vás odhlásime.

3.    STE V BEZPEČÍ

Je pre nás prvoradé, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Implementovali sme rôzne bezpečnostné systémy na ochranu údajov. S vylepšovaním technológií vylepšujeme aj tieto bezpečnostné systémy.

4.    NEPOSKYTUJEME VAŠE ÚDAJE TRETÍM STRANÁM

Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám. Výnimkou sú overení a spoľahliví partneri, ktorí nám asistujú pri vytváraní web stránok, spolupracujú na našich projektoch a obsluhujú vás. Títo partneri sú viazaní diskrétnosťou, súhlasili s uchovávaním vašich údajov v bezpečí a považujú ich za dôverné.

Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciám je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

5.    MOŽNOSŤ ODHLÁSENIA

Vaše osobné údaje používame k tomu, aby sme vás mohli informovať o našich projektoch, službách a produktoch, anketách. Vaša účasť je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s prijímaním týchto informácií nesúhlasili, môžete nám to kedykoľvek oznámiť, aby sme Vaše údaje zablokovali.

Z odberu e-mailových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť aj sami. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v emaily, prípadne nám spätne napísať, že si už emaily neprajete dostávať a my Vás odhlásime.

6.    ZMENY V PODMIENKACH O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV

Ak sa rozhodneme zmeniť podmienky o ochrane osobných údajov, uverejníme ich na tejto stránke.

Tieto podmienky sú platné od 1.6.2015


KONTAKTUJTE NÁS

Ak by sme pre Vás mohli ešte niečo urobiť, prosím, neváhajte a kontaktujte nás e-mailom na info@navia.sk, alebo telefonicky na čísle: 0948 041 104 v pondelok – piatok od 9:00 do 17:00.

Ing. Martina Dudová Buď kreatívny
Janka Kráľa 416/17, 066 01 Humenné

IČO: 47756268
DIČ: 1083830506
IČ DPH: SK1083830606

Web: www.navia.sk
Email: info@navia.sk

Ďalšie kontaktné informácie nájdete na stránke kontaktov.