Hore

Kompaktný rozjasňovač (2 odtiene)

10,90 €9,08 € bez DPHna sklade
Zrušiť výber
-
+
 

Pre vloženie do košíka vykonajte voľbu variantu. 

MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL*, SQUALANE, SILICA, CI 77491 (IRON OXIDES), GLYCERIN, AQUA (WATER), SODIUM ANISATE, PARFUM (FRAGRANCE), ORYZA SATIVA (RICE) POWDER*, SODIUM LEVULINATE

* zložky z bioprodukcie

Kompaktný rozjasňovač je balený v praktickom obale so zrkadielkom. Naneste na pleť, najlepšie na tieto miesta:

 

  • Na stred čela
  • Na stred nosa – po celej línii
  • Nad hornú peru
  • Do jamky na brade
  • Pod oči
  • Pod obočie
  • Nad obočie

Pre vloženie do košíka vykonajte voľbu variantu. 

 

Rozjasnite a rozžiarte svoju tvár.

Kompaktný rozjasňovač PuroBio dodá vašej tvári kúzelný jas a rozžiari nielen pleť, ale i oči a vytvorí dojem plnších pier. Vďaka nemu pekne vyniknú prirodzené črty vašej tváre. Vďaka jeho schopnosti prirodzene odrážať svetlo vám zabezpečí výzor žiarivej a zdravej pokožku. Je možné ho aplikovať na všetky typy pleti.

Balený je v obale so zrkadielkom a praktickým systémom dopĺňania a vymieňania.

Okrem kvalitných pigmentov je zloženie obohatené o ricínový  olej a skvalén, čím bude vyhovovať aj suchšej pokožke. Ryžový prášok je základom pre hodvábne hladkú pokožku.

 

Rozjasňovač je dostupný v 2 odtieňoch:

  • Odtieň 01 je perleťový so zlatistým tónom šampanského.
  • Odtieň 03 je perleťový  s medeným hnedastým tónom.

Pre vloženie do košíka vykonajte voľbu variantu. 

Sľudy (mica) tvoria skupinu minerálov a bežne sa vyskytujú v prírode ako malé kryštály. Slovo „sľuda“ (mica) znamená „žiariť“, kvôli výraznému jasu týchto minerálov. Sľuda má pozitívny vplyv na reguláciu mazotvorby kože a súčasne má upokojujúci účinok na pleť. Pre jej výnimočný jas sa bežne používa v kozmetických produktoch pri výrobe očných tieňov, rúžov a make-upu.

Ryžový prášok je jemná substancia získavaná pri spracovaní zŕn ryže. V minulosti ho ženy z východnej Ázie využívali vo veľkej miere, aby dosiahli bezchybný zamatový vzhľad svojej svetlej pleti. Využíva sa v niekoľkých oblastiach prírodnej kozmetiky vďaka svojim upokojujúcim, absorpčným, zmatňujúcim a protizápalovým vlastnostiam. Jeho ľahkosť vyhovuje aj citlivej pokožke. Dokáže fixovať make-up bez toho, aby menil odtieň podkladu. Vďaka schopnosti „schladenia“ je ideálny pre upokojenie podráždenia, začervenania a svrbenia spôsobeného žihľavkou, psoriázou a dermatitídami.

Certifikát: CCPB, Vegan OK, Nickel tested

Certifikát CCPB je európsky certifikát s pôvodom v Taliansku, ktorý posudzuje potraviny, textil aj kozmetické výrobky. Certifikát sa udeľuje 2 druhom kozmetických výrobkov, t.j. označenie pre organickú kozmetiku alebo kozmetiku s organickými zložkami.

Organická kozmetika musí obsahovať min. 95% organických zložiek a nemôže obsahovať ropné deriváty (parafín), formaldehyd, GMO a syntetické farbivá a vône.

Pre vloženie do košíka vykonajte voľbu variantu.